Profiel

Het doel van Bob Ronday Architectuur is om projecten te ontwerpen en te realiseren waarbij de gebruiker centraal staat. Het bureau heeft een moderne ontwerpstijl die zowel op zichzelf, als in combinatie met oude architectuur, voor een hedendaags resultaat zorgt.

Bob Ronday heeft veel ervaring op de particuliere markt. Naast de regio Amsterdam zijn er door het hele land projecten gerealiseerd, waaronder Den Haag, Utrecht, Bussum, Naarden, Doorn, Zeist, Bemmel en Bergen op Zoom. Het bureau helpt u graag met het gehele bouwproces of een onderdeel ervan, zoals het ontwerp, de bouwaanvraag en de bouwbegeleiding.

Voor de zakelijke markt verzorgt Bob Ronday Architectuur ontwerpen voor interieur en exterieur, splitsingen, samenvoegingen, uitbreidingen van appartementen, nieuwbouw, bouwaanvragen en meer.

Bob Ronday Architectuur werkt samen met projectontwikkelaars zoals Monteflore en Floatbase en verschillende bouwers zoals ABC Arkenbouw , Spruyt waterwoningen , Oranje arkenbouw .

Onder de kop Projecten vindt u de architectuur die Bob Ronday maakt. Wat Bob daarnaast zelf ook mooie en goede vormgeving vindt, ziet u in zijn inspiratiebronnen op Pinterest .